Zakelijk Mobiel Bellen

Bent u ondernemer en op zoek naar een zakelijk abonnement voor mobiele telefonie? De ontwikkelingen op het gebied van vaste en mobiele communicatie volgen zich in razend snel tempo op. Welke mobiele telefoon kiest u, welk abonnement sluit het beste aan bij uw bedrijfsactiviteiten en hoe integreert u zakelijke mobiele telefonie in uw organisatie? ZakelijkHostedBellen.nl is uw partner voor een betrouwbare en passende telecommunicatieoplossingen op maat. Wij informeren, adviseren en installeren. Het enige wat u hoeft te doen is aangeven wat uw wensen zijn. Zodat u zich kunt richten op uw core business.

Waarom kiezen voor een zakelijk abonnement

Zakelijk mobiel bellen is iets anders dan een mobiel abonnement voor particulieren. Als ondernemer weet u hoe belangrijk het is om optimaal bereikbaar te zijn. Dit geldt niet alleen voor u, maar ook voor uw medewerkers. Met een zakelijk abonnement koppelt u vast bellen met mobiel middels een vast mobiel integratie, belt u onderling gratis en kunt u gebruik maken van groepstegoed. Zo bent u altijd en overal bereikbaar én houdt u overzicht op uw kosten.

Daarom kiest u voor zakelijk mobiel bellen

Grote of kleine organisatie: bedrijven die de hoogste eisen stellen aan een goede bereikbaarheid, betrouwbaarheid en veiligheid op het gebied van telecommunicatie kiezen voor de diensten van ZakelijkHostedBellen.nl. Zakelijk mobiel bellen is dan ook interessant voor iedere ondernemer. Altijd en overal communiceren: ZakelijkHostedBellen.nl maakt het mogelijk. Samen met u brengen wij uw wensen in kaart: van enkele dienst tot totaalpakket.

Voordelen zakelijk abonnement

  • Alle kosten op één factuur
  • Fiscaal aftrekbare abonnementen
  • Ruime keuze voor de gewenste zakelijke abonnementen
  • Groepsbundeling: gedeelde MB’s en minuten middels een groepstegoed
  • Mogelijkheden voor totaaloplossingen op het gebied van spraak en data waarbij internet, vaste telefonie en mobiele telefonie vanuit een geïntegreerde oplossing in de cloud wordt aangeboden

Advies nodig? De experts van Zakelijk Hosted Bellen helpen u graag

Menu